Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall)

Värmlands län

Information

Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) är ett av många företag som finns i Hammarö. Det är nämligen den kommunen som Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-09.

Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2002-05-21. Men sedan 2002-08-09 så har Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hovlandav. 1, 663 32, Skoghall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-517606.

Hammarö arbetar för att företag som Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall driva bensinstationsverksamhet med därtill hörande uthyrning av kärror och liftar, försäljning av bilar och MC, import av däck, köp och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) och det är följande personer, Juelsen, Jan-Wegar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Erik Jan-Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennevi, Mats Olof som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hammarö Däck & Bil AB (Bilisten Skoghall) är 556626-8040.